DSC_8982 Hallo

Fotografie is al tientallen jaren een hobby/passie van me. Ongeveer zes jaar geleden ben ik begonnen met model-/persoonsfotografie. Door het volgen van online cursussen en workshops en door zelf veel te experimenteren, heb ik veel ervaring opgedaan.

Ik vind het leuk mensen te fotograferen op locatie. Dat kan buiten zijn (bijvoorbeeld bij mooi avond- of ochtendlicht eventueel aangevuld met flits) of binnen bijvoorbeeld bij jou thuis of in de studio. Ook vind ik het leuk samen een concept uit te werken en te spelen met licht en dat zie je terug in mijn portfolio.

TF* (Time For *) shoots zijn bedoeld voor de uitbreiding van de portfolio’s van de deelnemers. Bij TF* shoots stellen alle deelnemers hun tijd gratis ter beschikking. Ter compensatie krijgen ze een aantal foto’s van de fotograaf voor hun portfolio. Ik probeer mezelf continu te verbeteren door regelmatig TF* shoots te doen. De TF* shoots kun je bekijken in mijn portfolio.

Naast TF* shoots doe ik ook betaalde shoots, deze vind je nauwelijks terug in mijn portfolio. Een prijsindicatie vind je op de pagina prijzen.

Ik fotografeer bij voorkeur in de omgeving van Den Helder, maar een stukje reizen is ook geen probleem.
Heb je interesse in een shoot met mij, neem dan gerust contact met me op.

Hugo (Hugo@hugofoto.nl)